Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Nieuwbouw of verbouw? Wij staan voor u klaar!

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier.

Voor al uw verbouwprojecten

Bouw & Timmerbedrijf De Vries verzorgt ook uw verbouwplannen en – projecten. Van idee tot uitvoering. Een verbouwing geeft een meerwaarde aan het woonplezier. Geheel naar uw wens kunnen wij uw verbouwing verzorgen.

Wij helpen u graag.

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Contact opnemen

Neem contact op wanneer u meer wil weten over nieuwbouw projecten of één van de vele andere (ver)bouwmogelijkheden, waarbij wij u goed van dienst kunnen zijn. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Enkele projecten

Van carport naar kantoor

Divers verbouwingswerk

Over ons

Bouwbedrijf de Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf die vakkundige werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Nieuwbouw

nieuwbouw nodig voor uw woning, bel bouwbedrijf de vries uit Haule

Voor nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gehele nieuwbouwproject van begin tot eind. Bekijk snel diverse voorbeelden van nieuwbouw.

Verbouw / uitbouw

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier. Wij verzorgen geheel op maat uw verbouwing. Bekijk de voorbeelden van een verbouwing en uitbouw.

Contact opnemen

Wietse de Vries van Bouwbedrijf De Vries

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar. Bel vandaag nog of vul het formulier in.