Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Nieuwbouw of verbouw? Wij staan voor u klaar!

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier.

Bekijk de voordelen van Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Een echt goed bouwbedrijf is soms lastig te vinden. Bij Bouw & Timmerbedrijf De Vries bent u aan het juiste adres voor al uw nieuwbouw, renovatie en verbouw.

Zo bouwen we niet alleen nieuwbouwwoningen, maar u kunt ook bij ons terecht voor:

  • Kozijnen
  • Badkamers
  • Interieurbouw
  • Verbouw
  • Onderhoud
Neem contact op met bouwbedrijf de vries uit Haule

Één aanspreekpunt

Ons bedrijf heeft als doelstelling één aanspreekpunt tijdens de (ver)bouw; dat betekent dat u niet met allerlei onderaannemers te maken krijgt en in principe alleen contact heeft met De Vries.

Als iets geregeld moet worden dan doen wij dat voor u. Wij werk met een team-mensen; u moet denken aan gas-water-elektra-dakdekkers-schilders-stucadoors en een architect en metselaars.

Door samen te werken met deze bedrijven kunnen wij ook de grotere werkzaamheden aan, zodat er een breder klantenbestand ontstaat. We kunnen het zelfs zo organiseren, dat u meewerkt met ons en zodanig zelf een stukje regie in handen heeft.

Persoonlijk advies

Met overleg en een persoonlijk advies staan wij sterk samen met de klant voor een goed eindproduct wat wij na willen komen.

Bij ons is dan ook het motto: Afspraak = Afspraak

De Vries is aangesloten bij de Vlok

De branche vereniging Vlok is landelijk georganiseerd voor klus- en bouwbedrijven. Hierdoor is er een garantie voor de klant dat het werk professioneel wordt uitgevoerd en de garantievoorwaarden op het werk wat geleverd wordt.

Bouwbedrijf de vries uit Haule is aangesloten bij branchevereniging Vlok

Bij ons kunt u terecht voor:

Verbouwingen, Onderhoud, Uitbouwen, Carports, Kozijnen/Ramen/Deuren, Dakkapellen, Badkamers / toiletten, Timmerwerk / interieur – exterieur, Leveren en plaatsen glas, Leveren van alle voorkomende bouwmaterialen

EEN GOED ADVIES! BOUW MET DE VRIES!

Over ons

Bouwbedrijf de Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf die vakkundige werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Nieuwbouw

nieuwbouw nodig voor uw woning, bel bouwbedrijf de vries uit Haule

Voor nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gehele nieuwbouwproject van begin tot eind. Bekijk snel diverse voorbeelden van nieuwbouw.

Verbouw / uitbouw

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier. Wij verzorgen geheel op maat uw verbouwing. Bekijk de voorbeelden van een verbouwing en uitbouw.

Contact opnemen

Wietse de Vries van Bouwbedrijf De Vries

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar. Bel vandaag nog of vul het formulier in.