Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Nieuwbouw of verbouw? Wij staan voor u klaar!

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Ook voor nieuwbouwprojecten neemt u contact op.

Voor al uw nieuwbouwprojecten

Bouw & Timmerbedrijf De Vries verzorgt ook al uw uw nieuwbouw projecten tot in detail. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten die wij voor u kunnen realiseren. Heeft u speciale wensen voor uw nieuwbouw plannen?

Wij helpen u graag.

Neem contact op met bouwbedrijf de vries uit Haule

Contact opnemen

Neem contact op wanneer u meer wil weten over nieuwbouw projecten of één van de vele andere (ver)bouwmogelijkheden, waarbij wij u goed van dienst kunnen zijn. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Enkele projecten

Nieuwe kapschuur

Lounge / Tuin overkapping

Nieuwe schuur

Over ons

Bouwbedrijf de Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf die vakkundige werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Nieuwbouw

nieuwbouw nodig voor uw woning, bel bouwbedrijf de vries uit Haule

Voor nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gehele nieuwbouwproject van begin tot eind. Bekijk snel diverse voorbeelden van nieuwbouw.

Verbouw / uitbouw

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier. Wij verzorgen geheel op maat uw verbouwing. Bekijk de voorbeelden van een verbouwing en uitbouw.

Contact opnemen

Wietse de Vries van Bouwbedrijf De Vries

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar. Bel vandaag nog of vul het formulier in.