Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Nieuwbouw of verbouw? Wij staan voor u klaar!

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier.

Verbouw- en renovatieprojecten

Bouw & Timmerbedrijf De Vries verzorgt ook uw renovatie- of verbouwprojecten. Van idee tot uitvoering. Een mooie renovatie van een deel van de woning geeft een meerwaarde aan het woonplezier. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer of dakkapel, het isoleren van uw huis en nog veel meer. Of wilt u een deel van uw huis eens flink renoveren of bijvoorbeeld alle dakpannen vernieuwen.

Wij helpen u graag.

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Contact opnemen

Neem contact op wanneer u meer wil weten over renovatieklussen die u liever wilt uitbesteden aan Bouw- & Timmerbedrijf De Vries.

U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Enkele projecten

Renovatie van het dak en constructie

Over ons

Bouwbedrijf de Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf die vakkundige werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Nieuwbouw

nieuwbouw nodig voor uw woning, bel bouwbedrijf de vries uit Haule

Voor nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gehele nieuwbouwproject van begin tot eind. Bekijk snel diverse voorbeelden van nieuwbouw.

Verbouw / uitbouw

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier. Wij verzorgen geheel op maat uw verbouwing. Bekijk de voorbeelden van een verbouwing en uitbouw.

Contact opnemen

Wietse de Vries van Bouwbedrijf De Vries

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar. Bel vandaag nog of vul het formulier in.