Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Nieuwbouw of verbouw? Wij staan voor u klaar!

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier.

Bouwbedrijf in Bovensmilde

Vakkennis gecombineerd met de juiste materialen

Voor iedereen in de omgeving van Bovensmilde kunnen wij u met ons bouwbedrijf voorzien van de juiste vakkennis en materialen. Wij zullen als bouwbedrijf alle projecten van u aannemen, groot of klein. Hierbij kunt u erop rekenen dat wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries ervoor zulle zorgen dat uw project voor de volle honderd procent tot een succes zal worden afgerond. Wij zullen als bouwbedrijf in Bovensmilde alles verzorgen waar u naar vraagt. U kunt bij ons terecht als particulier, maar uiteraard zijn wij voor verbouwingen of nieuwbouw bij bedrijven ook beschikbaar. Met een jarenlange ervaring staan wij voor betrouwbaarheid en gaan wij voor het leveren van een goede service. Ook zal u bij ons nooit teveel betalen, waardoor u de zekerheid heeft dat bij u in de omgeving van Bovensmilde alles door een professioneel bouwbedrijf kan worden uitgevoerd.

Bouwbedrijf De Vries uit Haule

Wat hebben wij u te bieden?

U kunt bij ons rekenen op een totaalpakket van diensten en mogelijkheden. Dit wil zeggen dat voor ons niets teveel is en dat wij u dankzij onze contacten alles kunnen leveren. U kunt bij ons bouwbedrijf in Bovensmilde rekenen op alle mogelijkheden, waarbij wij ook alle materialen voor u zullen verzorgen. Alle onderstaande mogelijkheden en diensten kunnen wij u altijd snel bieden.

 

  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten

Altijd de juiste vakmensen dankzij een goede samenwerking

Uiteraard komt er bij het opstarten van een project veel kijken en zijn er altijd vakmensen nodig die een bepaald onderdeel van een project voor u kunnen klaren. Dankzij de samenwerking en vakkennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunt u bij ons op een totaalpakket van mogelijkheden rekenen. Is het nodig dat er iemand komt voor gas, elektra, water, stukadoren, schilderen of ontwikkelen, dan kunnen wij dit voor u regelen. U heeft hiermee dus één aanspreekpunt en hoeft niet allerlei andere bedrijven in de omgeving van Bovensmilde te benaderen. Wij kunnen met ons bouwbedrijf in Bovensmilde alles voor u tot in de puntjes regelen.

Bel of mail ons vandaag nog

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat bij u in Bovensmilde alles kan regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zullen u altijd voorzien van een goed advies, waarbij u zeker bent van een breed scala aan mogelijkheden. Hiervoor kunt u ons altijd een mail sturen, maar is het ook mogelijk om te bellen. Wilt u een vrijblijvende offerte op basis van uw project ontvangen, dan behoort dat uiteraard tot de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem contact op en laat ons bouwbedrijf alle werkzaamheden in Bovensmilde voor u opknappen, nieuwbouw of verbouw, binnen of buiten.

Over ons

Bouwbedrijf de Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig en ervaren bouwbedrijf die vakkundige werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie.

Nieuwbouw

nieuwbouw nodig voor uw woning, bel bouwbedrijf de vries uit Haule

Voor nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gehele nieuwbouwproject van begin tot eind. Bekijk snel diverse voorbeelden van nieuwbouw.

Verbouw / uitbouw

verbouwplannen of uitbouwen? Neem contact op met De Vries uit Haule

Een verbouwing geeft meerwaarde aan het woonplezier. Wij verzorgen geheel op maat uw verbouwing. Bekijk de voorbeelden van een verbouwing en uitbouw.

Contact opnemen

Wietse de Vries van Bouwbedrijf De Vries

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar. Bel vandaag nog of vul het formulier in.